Αναστάσιος Τερζής

Αναστάσιος Τερζής

Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Νομού Έβρου

O κος Αναστάσιος Τερζής γεννήθηκε το 1979 στην Αλεξανδρούπολη. Είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής ΔΠΘ, ενώ έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το ΠΑ.ΜΑΚ. και στην Κλινική Φαρμακολογία και Θεραπευτική από το Δ.Π.Θ.
Από το 2004 έως το 2006 εργάσθηκε ως υπεύθυνος φαρμακοποιός σε φαρμακαποθήκη της Θεσσαλονίκης, ενώ από το 2006 μέχρι σήμερα διατηρεί φαρμακείο στην Αλεξανδρούπολη.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου από το 2012 έως το 2014 και πρόεδρος από το 2014 μέχρι και σήμερα. Είναι αντιπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Έβρου στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο από το 2012 μέχρι σήμερα. Ακόμη, διετέλεσε γραμματέας του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Έβρου από το 2013 μέχρι σήμερα.
Έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε πολλά φαρμακευτικά συνέδρια, ενώ αρθρογραφεί τακτικά σε πολλά έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά του χώρου του φαρμάκου και της υγείας.
Ήταν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου και του 2ου Ελληνικού Συμποσίου Φαρμακοεπιδημιολογίας που διοργάνωσε το 2016 και το 2017 ο Φ.Σ. Έβρου, σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Φαρμακολογίας και Υγιεινής και Προστασίας του Περιβάλλοντος της Ιατρικής Σχολής Δ.Π.Θ.