Χρήσιμα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ

Το 5ο Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας θα διεξαχθεί από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου 2023, με φυσική παρουσία, στο ξενοδοχείο Astir Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει και γίνονται αποκλειστικά on-line. Για να εγγραφείτε πατήστε στο:

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η υποβολή περιλήψεων έληξε. Οι συγγραφείς θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης και την παρουσίαση των περιλήψεων μέσω email.

ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τα Προσυνεδριακά Φροντιστήρια θα πραγματοποιηθούν στις 29 Σεπτεμβρίου 2023, στις εγκαταστάσεις του Δ.Π.Θ. στην Αλεξανδρούπολη. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται δήλωση συμμετοχής μέσω της σελίδας των Εγγραφών.

Σεμινάριο ΕΛ.Ε.Φ.Ι.

Στο πλαίσιο του Συμποσίου, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, διοργανώνεται από την ΕΛ.Ε.Φ.Ι. τρίωρο Σεμινάριο στα Αγγλικά με τίτλο «Taking a life-cycle approach to the Health Technology Assessment (HTA) of Medicines and Medical Devices». 

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μόνο του Σεμιναρίου ή του Συμποσίου και του Σεμιναρίου. Δείτε τις λεπτομέρειες για την εγγραφή και το κόστος για κάθε κατηγορία.

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το Ινστιτούτο Διά Βίου Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ) θα χορηγήσει 18 μόρια στους πτυχιούχους φαρμακοποιούς με βάση το διεθνές σύστημα της μοριοδότησης των επιστημονικών εκδηλώσεων. Η πιστοποίηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς Οργανισμούς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Ιδιωτικό τομέα και Χρηματοδότηση Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS, 23,5 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD), αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους ιατρούς που θα παρακολουθήσουν το 5ο Συμπόσιο Φαρμακοεπιδημιολογίας.

Τα μόρια θα χορηγηθούν στους συνέδρους που έχουν παρακολουθήσει το 60% του συνολικού προγράμματος του Συμποσίου.

ΕΚΘΕΣΗ

Στον ευρύτερο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση. Για να συμμετέχετε ως εκθέτης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συμμετέχοντες στο Συμπόσιο ότι για τους σκοπούς της προώθησης και προβολής του Συμποσίου, κατά τη διάρκειά του:

· Θα λαμβάνονται φωτογραφίες από τις αίθουσες και τους δημόσιους συνεδριακούς χώρους.
· Θα βιντεοσκοπηθούν όλες οι συνεδρίες του Συμποσίου.
· Ορισμένες συνεδρίες ενδέχεται να προβληθούν στο διαδίκτυο σε ζωντανή μετάδοση (live streaming)
· Μετά το πέρας του Συμποσίου τα βίντεο με τις παρουσιάσεις θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο.
 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συμπόσιο, την υποβολή περιλήψεων, και τις χορηγικές δυνατότητες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

Επικοινωνία

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Φαρμακευτικός Σύλλογος Έβρου
Τέρμα Τρωάδος (έναντι γηπέδου “Φώτη Κοσμά”)
68131 Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 2551181020
e-mail: info@pharmacoepidemiology.gr