Χρήστος Δαραμήλας

Χρήστος Δαραμήλας

Βιολόγος, Υποψ. Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., MSc “Εκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη”, MSc “Κλινική & Βιομηχανική Φαρμακολογία και Τοξικολογία”, Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

Ο Χρήστος Δαραμήλας είναι απόφοιτος του Πανεπιστημιακού Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ., υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., κάτοχος των μεταπτυχιακών Διπλωμάτων 1) «Εκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη» της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και 2) «Κλινικής και Βιομηχανικής Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας» της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.

Είναι μέλος επιστημονικής ομάδας υλοποίησης ερευνητικών μελετών. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα επιστημονικών μελετών σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει με ανακοινώσεις αυτών σε διεθνή συνέδρια.

Ο κ. Δαραμήλας είναι Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.) | Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» | Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας Εκτελεστικής Γραμματείας Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες και Χρόνιες Παθήσεις (Ε.Σ.Α.μεΑ.) | Μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας

Συμμετέχει σε